Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu: Uresničimo ideje!

Simbioza Genesis, socialno podjetje v mesecu juniju vabi na 25-urno brezplačno izobraževanje Podjetniške spretnosti za ženske v digitalnem svetu: Uresničimo ideje! Izobraževanje bo potekalo v okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World za izboljšanje digitalnih in podjetniških veščin žensk.

Program je namenjen vsem ženskam, ki jih zanimajo digitalne veščine, podjetniško mišljenje in vodenja projektov. Podrobnejši opis izobraževalnih modulov je dostopen v predstavitvi programa.

Program bo pripomogel tudi h krepitvi samozavesti in osebnostni rasti, saj temelji na interaktivni, aktivni in angažirani participaciji udeleženk. Program Uresničimo ideje vam poleg potrdila, ki ga prejmete ob zaključku izobraževanja, uporablja tudi inovativno in edinstveno tehniko za potrditev osvojenih veščin, in sicer t.i. digitalno značko za vseživljenjsko učenje.

Izobraževalni program bo potekal v prostorih Simbioza BTC CITY Lab v Ljubljani, Letališka cesta 3, in sicer v torek, 16. junija 2020 med 9.00 in 17.00 uro, v petek, 19. junija 2020, med 9.00 in16.15 uro in v torek, 23. junija 2020, med 9.00 do 16.15 uro.

Vaše prijave sprejemajo prek spletnega obrazca do vključno petka,12. junija 2020. Število mest je omejeno!

Vljudno vabljene!

Letak izobraževanja Podjetniške spretnosti za ženske v digitalnem svetu: Uresničimo ideje!

Dodaj odgovor