Sodobne spletne strani za NVO – postavitev in urejanje strani WordPress

Regionalni center NVO zasavske regije vabi k posredovanja interesa za udeležbo na praktični delavnici, na kateri boste lahko postavili svojo spletno stran v storitvi Arnes splet. Ta uporabnikom omogoča enostavno izdelavo spletnih mest na odprtokodni platformi za spletno založništvo WordPress.

Vsi, ki ste zainteresirani, da bi si sami izdelali spletno stran nam to javite na klara.krzisnik@consulta.si.

Izvedba delavnice bo potekalo po umiritvi trenutnih razmer. Medtem pa si morate urediti uporabniško ime na arnes.si. Pisno vlogo oddate na podpora@arnes.si, kaj mora vsebovati si preberite na povezavi

Delavnico bomo izvedli ob zadostnem številu zainteresiranih zato nam čimprej in še pred urejanjem uporabniških imen javite vaš interes. Namenjena bo tudi tistim, ki imate spletno stran v WordPress-u že postavljeno in bi radi spoznali kako se jo nadgrajuje in ureja.

Delavnico bo izvedel Žiga Kranjec iz Društva Ljudmila v okviru Mreže NVO za vključujočo informacijsko družbo, ki je pripravila kratko predstavitev spletnega založništva WordPress za nevladne organizacije in informacije o storitvah Arnes za nevladne organizacije.

Vir besedila: Consulta.si.

Naslovna slika: Carlos Muza (Unsplash).

Dodaj odgovor